Nieuws

Ballonhal nieuws van het bestuur

De ballonhal en hoge energiekosten: het zingt rond op Markant dat besloten zou zijn om de ballonhal niet op te zetten. Dit is het officiële bericht omtrent de ballonhal, en gerelateerd de winterlessen en verhuur.

Lees meer

TV Markant start met Taakie

Taakie

Zoals al aangekondigd in de laatste nieuwsbrief start TV Markant met Taakie, een online tool om vrijwilligers te werven. Vanwege het tekort aan vrijwilligers en de grote behoefte aan helpende handjes, hopen we op deze manier makkelijker vrijwilligers te kunnen vinden voor afgebakende klusjes.

Lees meer
Toon al het nieuws

Buienradar

Nu.nl Tennis

Bertens wordt vaste assistent-coach bij tennissters en gaat ook talenten bijstaan
Kiki Bertens gaat permanent de rol van assistent-coach vervullen bij de Nederlandse tennissters. De voormalige topspeelster gaat daarnaast talenten begeleiden bij de nationale bond KNLTB.
Griekspoor spreekt van pijnlijkste nederlaag in loopbaan na domper op Davis Cup
De teleurstelling bij de Nederlandse tennisploeg is groot na de 2-0-nederlaag tegen Australië in de kwartfinales van de Davis Cup. Vooral Tallon Griekspoor, die dinsdag in het eerste duel van Jordan Thompson verloor, neemt het zichzelf zeer kwalijk.
Nederland klaar in Davis Cup door nederlagen Van de Zandschulp en Griekspoor
Nederland is er dinsdag in Málaga niet in geslaagd de halve finales van de Davis Cup Finals te bereiken. Het team van captain Paul Haarhuis verloor van Australië door nederlagen in het enkelspel van Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp.
Van de Zandschulp en Van Rijthoven doen mee aan ABN AMRO-toernooi
Botic van de Zandschulp en Tim van Rijthoven doen in februari mee aan het ABN AMRO Open. Voor Van Rijthoven is het de eerste keer dat hij deel uitmaakt van het hoofdschema in Rotterdam.
Nederlandse tennissers in actie op Davis Cup Finals: dit staat er op het spel
De Nederlandse tennissers sluiten het seizoen deze week af op de Davis Cup Finals. De ploeg van captain Paul Haarhuis begint de knock-outfase dinsdag met een wedstrijd tegen Australië. Dit is alles wat je moet weten over het landentoernooi in Málaga.
Djokovic verovert zijn zesde titel op ATP Finals en evenaart record Federer
Novak Djokovic heeft zondag voor de zesde keer in zijn carrière de ATP Finals op zijn naam geschreven. De Serviër was in de finale in Turijn te sterk voor Casper Ruud en is nu samen met Roger Federer recordhouder.
Winst op ATP Finals zorgt na moeizaam seizoen voor opluchting bij Djokovic
De eindzege op de ATP Finals zorgt voor opluchting bij Novak Djokovic. De Servische nummer vijf van de wereld ziet de winst in Turijn als beloning van zijn veerkracht. Die had hij naar eigen zeggen nodig na de conflicten vanwege zijn vaccinatiestatus.
Djokovic bereikt finale ATP Finals en treft Ruud in de strijd om zijn zesde titel
Novak Djokovic heeft zaterdag voor de achtste keer in zijn loopbaan en voor het eerst sinds 2016 de finale van de ATP Finals bereikt. De 21-voudig Grand Slam-winnaar was in Turijn in de halve eindstrijd te sterk voor Taylor Fritz en stuit in de finale op Casper Ruud.
Meer van Nu.nl Tennis