Nieuws

Protocol husselavonden

Op maandag 6 juli a.s. vanaf 19.00 vindt de eerste husselavond van het seizoen plaats! Om een en ander goed te laten verlopen is er een speciaal  husselprotocol opgesteld. Lees dit s.v.p. even voordat je komt!

Lees meer

Maatregelen voor openstelling terras & paviljoen

Vanaf 6 juli zijn ons terras en paviljoen geopend! We hebben ons vanwege de coronamaatregelen wel aan een aantal regels te houden. In het algemeen geldt: 

1. Bij hoesten, niezen, keelpijn en koorts blijf thuis;
2. Houd 1,5 meter afstand!

Hieronder informeren wij jullie over de specifieke gang van zaken met betrekking tot bar, paviljoen en terras.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Maandag 13 juli
19:00 – 22:30

Hussel Avond

Woensdag 15 juli
09:00 – 12:30

Sumervibes (jeugd 6 -12 jaar)

Maandag 20 juli
19:00 – 22:30

Hussel Avond

Maandag 27 juli
19:00 – 22:30

Hussel Avond

Maandag 3 augustus
19:00 – 22:30

Hussel Avond

Toon volledige agenda

Nu.nl Tennis

Bertens staat voor rentree: 'Zijn niet gaan twijfelen door toernooi Djokovic'
Na bijna vijf maanden wachten speelt Kiki Bertens maandag eindelijk haar eerste wedstrijd op serieus niveau. De 28-jarige Westlandse doet mee aan een demonstratietoernooi in Berlijn, waar een aantal toptennissers in aanloop naar de hervatting van het seizoen wil kijken waar ze staan in coronatijd.
Wimbledon verdeelt prijzengeld van afgelaste editie onder 620 spelers
Wimbledon gaat het prijzengeld voor de afgelaste editie van dit jaar verdelen onder 620 tennissers die op basis van hun huidige wereldranking zouden deelnemen aan het hoofdtoernooi of het kwalificatietoernooi.
WTA volgt ATP en voert eenmalig rankingsysteem van 22 maanden in
De WTA heeft donderdag in navolging van de ATP besloten om de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Ook Kiki Bertens en haar collega-speelsters behouden alle punten vanaf maart vorig jaar tot het einde van 2020.
Djokovic slaat terug na massale kritiek: 'Er is sprake van een heksenjacht'
Novak Djokovic heeft zich geërgerd aan de massale kritiek die hij heeft moeten incasseren voor het organiseren van de veelbesproken Adria Tour. De Serviër, die op zijn eigen toernooi net als enkele collega-tennissers besmet raakte met het coronavirus, vindt dat hij te hard wordt aangepakt.
Sluiter bezig aan proefperiode als coach van mondiale nummer 38 Görges
De kans is aanwezig dat Raemon Sluiter binnenkort terugkeert als tenniscoach op het hoogste niveau. De Rotterdammer is momenteel bezig aan een proefperiode als trainer van Julia Görges, de nummer 38 van de wereld.
ATP berekent ranglijst tennissers eenmalig over periode van 22 maanden
De ATP heeft naar aanleiding van de vele door de coronacrisis geschrapte en verplaatste toernooien besloten de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Tennissers kunnen punten scoren over een periode van 22 maanden.
Organisatie Roland Garros predikt voorzichtigheid na toernooi Djokovic
De organisatie van Roland Garros benadrukt dat er straks in Parijs niet dezelfde fouten zullen worden gemaakt als op de Adria Tour. Bij het door Novak Djokovic georganiseerde toernooi raakten meerdere spelers besmet met het coronavirus, onder wie de Serviër zelf.
Djokovic en zijn vrouw testen negatief op coronavirus
Novak Djokovic is niet langer besmet met het coronavirus. De Serviër en zijn vrouw Jelena testten donderdag negatief, tien dagen nadat het koppel bekendmaakte het COVID-19-virus onder de leden te hebben.
Meer van Nu.nl Tennis

Buienradar